Sylvia van der Zon Register Belastingadviseur

Administratiekantoor Financieel Helder opgericht in 2015

door Sylvia van der Zon RB.

Een bevlogen professional gespecialiseerd in bedrijfs- administraties en belastingzaken. Sylvia weet als geen ander hoe het voelt om de stap te zetten naar het ondernemerschap. En wilt juist daarom ook jou als ondernemer ondersteunen met jouw administratie en boekhouding.

Zij is gediplomeerd als Register Belastingadviseur en is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Naast haar vakinhoudelijke kennis, die door regelmatige educatie op peil wordt gehouden met de laatste ontwikkelingen, is een ander belangrijk aandachtsgebied bij Financieel Helder het onderhouden van de klantrelatie en het optimaal gebruik maken van digitalisatie.

De gedachte van Administratiekantoor Financieel Helder is dat een administratie een geautomatiseerd proces moet zijn. Samen zorgen wij ervoor dat je zo min mogelijk omkijken hebt naar jouw boekhouding. Een juiste en volledige administratie is de basis. Wij zoek samen naar een actieve samenwerking die open en helder is.

​Nieuwsgierig naar wat Administratiekantoor Financieel Helder voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij ontvangen u ook graag in ons kantoor in Noordwijkerhout.